Ons team

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.30 - 18.00 uur.
zaterdag en zondag gesloten

Printservice Cuijk

Hoe het begon

Printservice Cuijk is ontstaan uit het moederbedrijf Binkforce. In 2005 startte Clemens Binkhorst een organisatiebureau in de beurs- en tentoonstellingswereld genaamd Binkforce. Er kwam na een paar jaar steeds meer vraag naar mooie grote prints voor achterwanden en presentaties in de standbouw en drukwerk als reclamemateriaal tijdens de beurs. Printservice Cuijk ontstond eind 2008 na het sluiten van een lokale drukkerij. Clemens trok de stoute schoenen aan en begon.

Inmiddels is Printservice Cuijk uitgegroeid tot een allround print- en sign bedrijf dat werkt voor landelijke opdrachtgevers. Van brochure tot kalender, van visitekaartjes tot roll-up banner, van behang tot zeilen, van fotoprints tot autobelettering en ga zo maar door, Printservice Cuijk kan u helpen van van ontwerp tot eindproduct.
Printservice Cuijk is een perfecte one-stop-shop partner voor veel bedrijven en particulieren geworden.

Nagenoeg alles wat bedrukt is kunnen wij voor u leveren en veelal in eigen huis, met eigen productie.

Susanne

Mede-eigenaar

Susanne is sinds 2015 mede eigenaar en is de duizendpoot binnen het bedrijf. Zij helpt klanten, zorgt voor een deel van de productie, verzorgt de administratie, en zorgt als een moeder voor haar medewerkers. Haar vrolijke noot zorgt mede voor de plezierige sfeer binnen het bedrijf.

Cheryl

DTP-KLANTENSERVICE

Cheryl is creatief en punctueel. Als dtp-er is ze een kei in het bewerken en opmaken van uw documenten. Ze denkt graag met u mee om samen het juiste eindresultaat te bereiken. Heeft u een vraag over uw idee wat uiteindelijk een ontwerp moet worden, dan bent u bij haar aan het juiste adres.

Joyce

DTP / Klantenservice

Voor de altijd energieke Joyce is geen opdracht teveel, laat haar maar de hele dag bezig zijn en ze is in haar element. Ze heeft jarenlange ervaring in de print- en Sign wereld en kan u daarom ook van het juiste advies voorzien.

Lotte

dtp / klantenservice

Lotte is een opgewekte dame die erg creatief en zorgzaam is. Ze helpt u graag aan een leuk ontwerp of met het maken van het door u bestelde product. Lotte is een ‘doener’

ING SERVICEPUNT IN ONZE WINKEL

Je kunt er een rekening openen, ook voor een eenmanszaak. Of bijvoorbeeld een nieuwe pincode aanvragen of je persoonsgegevens wijzigen. Ook een Betaalpas activeren is geen probleem. Alle medewerkers bij ons zijn speciaal opgeleid door ING. Zij beantwoorden je vragen over bankzaken en vinden samen met jou de juiste oplossing. Heb je een complexere vraag? Dan regelt de medewerker een afspraak op een ING-kantoor. Je gaat er dus altijd geholpen de deur uit.

Blijf op de hoogte

ontvang onze nieuwsbrief

© 2024 Printservice Cuijk